D’ESCRIPTORS I CASTELLS

El 12 de novembre de 2021 a les 19h30 va tenir lloc una atípica conferència de la catedràtica de llengua i literatura jubilada, la senyora Consuelo Serra, amb el títol final de “De escritores y castillos“. Va posar molts exemples de castells d’Espanya i d’altres països, bàsicament d’Europa, i de com, directa o indirectament, es relacionen amb escriptors o bé amb els seus personatges. Val la pena escoltar el vídeo que acompanya aquest post.
La conferenciant va ser presentada per la també catedràtica de llengua i literatura Maria Barios.

LA MALALTIA D’ALZHEIMER. ON ESTEM I CAP A ON ANEM

El divendres 15 d’octubre de 2021 es va organitzar, en col·laboració amb l’associació de malalts d’Alzheimer, una conferència magistral a càrrec de la Dra, Maria Teresa Osuna, de l’àrea de Neurologia de l’Hospital de Figueres i especialitzada en demència. La conferenciant va ser presentada per la Sra. Núria Juanola, psicòloga i coordinadora de l’AMA (Associació de Malats d’Alzheimer).
L’acte va tenir molt èxit de públic i tothom es va interessar fent preguntes a la Dra. quan va acabar la seva conferència.

ELS CASTELLS DE TINTÍN?

Conferenciant: Joan Manuel Soldevilla

El senyor Joan Manuel Soldevilla és professor, escriptor, especialista en publicacions de còmics i literatura popular i tintinòleg per excel·lència. La seva intervenció serà presentada per l’escriptora i dramaturga María Mercé Cuartiella.