Models logo capalera blanc

2a Edició - 2020

El dia 13 de novembre de 2020 a les 09h25 es tancat la votació virtual del guardonat amb motiu del reconeixement extern de l’associació d’Amics del Castell de Sant Ferran seguint el que està marcat als estatuts de l’associació al capítol X, article 39. La Comissió està formada pel Vicepresident i responsable de Cultura de l'Associació actuant de president de la Comissió, un conjunt de 7 vocals formats per persones destacades de Figueres i el Secretari de l'Associació actuant de Secretari de la Comissió. Van decidir per unanimitat nomenar personatge de l'any a la historiadora de l'art Mariona Seguranyes.

Mariona Seguranyes

1a Edició - 2019

El dia 5 de juny de 2019 es va reunir la Comissió de Reconeixements, formada pel Vicepresident i responsable de Cultura de l'Associació actuant de president de la Comissió, 6 vocals formats per persones destacades de Figueres i el Secretari de l'Associació actuant de Secretari de la Comissió. Van decidir per unanimitat nomenar personatge de l'any al periodista i director de l'Empordà Santi Coll i Gosa.

Santi CollSanti Coll - Foto: EmpordàEmporda 08 07 2019Emporda web 08.07.2019Autoritats amb el guardonatAutoritats amb el guardonat Foto: Martí Dacosta

El divendres dia 5 de juliol es va celebrar el Sopar de la Lluna i les Estrelles amb una nombrosa assistència. Es va lliurar el Premi a Santi Coll en presència de l'alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, el vicealcalde Pere Casellas i el regidor de Cultura, Alfons Martínez Puig. El president de la nsotra Associació va donar les gràcies a les autoritats i a tots els assitents i va felicitar el guardonat.

Després de l'acte d'entrega del premi va continuar la festa amb actuacions de música i ball.

President, alcaldessa i Santi CollPresident, alcaldessa i Santi Coll - Foto: Martí DacostaEntrega del PremiEntrega del Premi - Foto: Martí DacostaPart del públicPart del públic - Foto: Martí DacostaMenúMenú - Foto: Martí Dacosta