PRESENTACIÓ LLIBRE “HISTÒRIES D’ALCALDE (Figueres 1995-2007)

Divendres dia 11 de juny de 2021 a les 19,30 h es va fer la presentació, a la seu d’Amics del Castell de Sant Ferran, del llibre de l’exalcalde de Figueres Joan Armangué “Històries d’alcalde. Figueres, 1995-2007)”.
Els locals de la seu estaven preparats amb totes les mesures marcades per les autoritats sanitàries, bàsicament mascaretes i distància de seguretat.
El president, César Barrenechea, va donar la benvinguda als assistents i va explicar que començàvem tímidament una nova etapa de recuperació d’activitats postpandèmia. A continuació va fer la presentació de acte, de l’autor del llibre, Joan Armangué, i del periodista Josep Playà, que farà la presentació del propi autor.
A continuació va cedir la paraula a Josep Playà, que va fer una presentació-diàleg mà a mà amb l’autor fent referència a extractes del llibre i les seves preguntes que necessitaven aclariments. Joan Armangué va respondre totes les preguntes i va abundar en detalls, nomenant fets i persones, moltes de les quals encara formen part de la vida pública.