PERSONATGE DE L’ANY 2020

Divendres dia 25 de juny de 2021 a les 19,30 h es va fer la presentació, a la seu d’Amics del Castell de Sant Ferran, del personatge de l’any 2020 que va recaure en la Sra. Mariona Seguranyes, Historiadora de l’Art, i que per les circumstàncies de la pandèmia no es va poder fer durant la festa de “La Lluna i les Estrelles” que normalment celebrem durant el mes de juliol.
Els locals de la seu estaven preparats amb totes les mesures marcades per les autoritats sanitàries, bàsicament mascaretes i distància de seguretat.
El president, César Barrenechea, va donar la benvinguda als assistents i als participants de la taula als quals seguidament va donar la paraula. Seguidament en Fede Luque, vicepresident i responsable de Cultura va explicar els detalls del procés de nomenament de la premiada. A continuació en Santi Coll va fer un elogi de la premiada donant un repàs de totes les seves actuacions en pro de la cultura i per Figueres. I seguidament la premiada va agrair el premi i va fer una petita conferència que podem escoltar en el vídeo que es va emetre en directe. Finalment va signar en el llibre d’honor de l’Associació.