PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL BRIGADA DE L’HOTEL FLORIDA”

El divendres 22 d’octubre de 2021 es va fer la presentació del llibre “EL BRIGADA DE L’HOTEL FLORIDA”, a càrrec del seu autor Octavi Dalmau que va ser presentat per l’historiador Alfons Romero.
El resum del llibre diu: “Acabada la guerra civil i la mundial que la va seguir, els lladres, els estafadors, els que van endur-se les riqueses artístiques i de tota mena de tots els camps de batalla, ara, malden per convertir en or el producte dels seus espolis. Per assolir aquesta fita no dubtaran en matar a qui es posi davant, fins i tot als seus socis i companys de malifetes. Altre cop, en Ramon Molins, caporal de la Guàrdia Civil, provarà de trobar el desllorigador que resolgui aquest cas. Ciutat de Figueres, a la segona meitat dels anys quaranta del segle passat“.